Limitless

  • 030 68 65 222
  • Middenweg 3A
  • 3401 MB IJsselstein (UT)
  • info@bd-autoschadeherstel.nl

Onze diensten

Al onze diensten op een rij! Heeft u nog vragen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Schadeherstel

Iedere automobilist krijgt wel eens te maken met autoschade wat erg vervelend is. B&D Autoschadeherstelbedrijf is gespecialiseerd in het herstellen van schade aan auto’s en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk en veilig weer de weg op kan, in een schade vrije auto. Wij doen ook aan complete schade afhandelingen met de verzekering.

Spuitwerk

Bij B&D kunnen wij alle schade aan auto's, campers en caravans herstellen. Wij verzorgen het spuitwerk in alle kleuren van het merk Sikkens autolakken (AkzoNobel). Klik hier

B&D doet ook aan spotrepair. Naast het spuiten van auto’s kunt u bij ons ook terecht voor andere speciale opties o.a. industrieel spuitwerk, het spuiten van scooters, motors of meubilair. Mocht u toe zijn aan een nieuwe look voor uw keuken dan kunnen wij daar natuurlijk ook voor zorgen. De deskundige zal nauwkeurig alle stappen ondernemen om het spuitwerk te kunnen verrichten.

Auto Poetsen

Bij B&D Autoschadeherstelbedrijf kunt u ook uw auto, caravan en camper laten reinigen, poetsen en polijsten.

Onderhoud en Reparaties

Heeft u auto een onderhoudsbeurt nodig dan kunnen wij dat voor u doen. Wij verzorgen kleine en grote onderhoudsbeurten voor alle merken. Deze onderhoudsbeurten zijn bij ons ook te combineren met een APK- keuring.

Een grote beurt bestaat uit olie vervangen, het controleren van accu, remmen, schokdempers en een complete check van de auto. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig vervangen. Deze onderhoudsbeurt is tevens ook te combineren met een APK- keuring.

Een kleine beurt bestaat uit olie vervangen, het controleren van de accu, remmen, schokdempers en een complete check van de auto. Kleine beurt is bij ons ook te combineren met een APK- keuring.

APK keuringen

Voor u Algemene Periodieke Keuring kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben een APK keurmeester en zijn als bedrijf erkend om APK- keuringen te mogen uitvoeren. B&D Autoschadeherstelbedrijf is gespecialiseerd in APK-keuringen van alle merken.

De vervaldatum van een APK kunt u ook online controleren op de website van de RDW. Klik hier

U kunt ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken voor een APK-keuring.

Bruggen verhuur

Heeft u vrije tijd over of vindt u het leuk om als hobby aan u auto te sleutelen dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een brug. B&D Autoschadeherstelbedrijf heeft 4 bruggen staan die per uur verhuurd kunnen worden. Mocht u een brug willen huren dan kunt u ons telefonisch benaderen.

Specialisaties

Wilt u uw keuken of een ander deel van uw interieur een nieuwe kleur geven? Bij B&D autoschadeherstelbedrijf spuiten wij alle interieurs in de door uw gewenste kleur.